Foodtruck "Pinky Pie"

Hoe leuk is deze Foodtruck!!

In Maart 2020 kwam ze tot leven mijn zuurstok roze Foodtruck genaamd "Pinky Pie" waar ik enorm trots op bent.

Opgeknapt door manlief!! We zouden alle festivals afgaan en alle kids vermaken met cup cakes versieren en lekkernijen verkopen zoals freak Milkshake, Freak poffers, Freak hot choco, cup cake in een bijzonder jasje, donut lollys etc.

En voor de ouders/ verzorgers Freak koffie, Freak ice koffie Net even wat anders dan anders....zo leuk!!

Door de corona die er gekomen is hebben we helaas nog geen festivals gedraaid. Maar Klompop 2022 wordt eindelijk ons eerste festival!! 

We houden de drive-true er nog even in omdat Corona nog niet weg is en wat gaat het doen na deze zomer, we hopen dat het niet  erger gaat worden, maar ja je weet het niet....

 

Door de corona zaten we te brainstormen hoe nu? 

We hebben het concept drive-true feestje bedacht. Dan komt de foodtruck bij jullie thuis en jullie nodigen familie en vrienden uit.

De uitgenodigden familie en vrienden komen dan na elkaar met de auto 10 a 15 min en feliciteren de jarige en rijden daarna voor de foodtruck waar ze iets lekkers krijgen van de jarige. En rijden dan weer door......Zo heb je een drive true en kunnen de kinderen/volwassenen toch nog een "klein" feestje vieren en zien ze de mensen die ze lief hebben. Voor kinderen is dit in deze tijd echt een opkikker!!

Ze hebben/ mogen al zo weinig....

 

Feestjes!!!

Omdat we wel van een feessie houden, zijn we ook in te huren voor  feesten & partijen zoals bedrijf feesten,  bruiloften, communiefeest, babyshower etc. 

We staan voor alles open, want vind je de foodtruck erg leuk, maar wil je een andere consumptie uitdelen, alles is mogelijk. Bijvoorbeeld cocktail party, Bier wagen etc. Ook kan er een thema aan gekoppeld worden.

Een compleet pakket kan er aangeboden worden.

 

Kinderfeestje:

Ook is het mogelijk om de foodtruck in te huren voor een kinderfeestje.

We komen dan bij jullie thuis en de kinderen krijgen dan een workshop cup cakes versieren aan biertafels voor de foodtruck en in de pauze krijgen ze een lekkere cup cake te eten en siroop te drinken. Ook doen we het leuke cup cake kadospel.

Na de cup cake workshop krijgen de kinderen de heerlijke Freak poffers of frietjes te eten. Die wij zelf bakken in de foodtruck.

Alleen in de zomer maanden.

 

Welke heerlijke lekkernijen verkopen wij vanuit de foodtruck?

Eigenlijk alles.  In goed overleg kunnen we uw gasten aanbieden wat jullie willen zoet, maar ook hartig.

Hieronder wat voorbeelden

  • Freak koffie, Freak ice koffie, Freak milkshake, Freak Hot choco,  Freak fruit beker & Freak poffers
  • Cup Cakes
  • Versierde donuts
  • Koffie/thee - Drank/fris
  • Siroop 
  • Puntzak friet
  • Hamburgers
  • kipSaté met sate saus
  • Panini's
  • Borrelplankje

 

Willen jullie deze leuke foodtruck in huren of wil je meer info over de prijzen neem dan contact op met Taarten van Heidi en dan kunnen we de wensen bespreken.

 

Algemene voorwaarden:

Er is een aanbetaling voordien, is de aanbetaling betaald dan staat de reservering van de Foodtruck vast.

48 uur van te voren afzeggen van de foodtruck dat kan, dan krijg je de aanbetaling terug gestort.

Wordt de reservering later gecanceld, dus binnen deze 48 uur, dan wordt helaas de aanbetaling niet terug gestort i.v.m. ook onze inkoop en tijd die we er voor af in steken.

Mits de datum wordt verzet met geldige reden.

 

Zie ook onze Fb pagina en Instagram voor foto's