KINDERFEESTJES!!

Wil je een leuk, gezellig creatief uitdagend kinderfeestje dan ben je bij Taarten van Heidi aan het goed adres.

Welke workshops zijn er: 

Workshop bol taartjes maken:

De kinderen gaan eerst een taartdoos versieren met stiften en stickers waar het taartje in komt als de workshop is afgelopen zodat ze met een totaal plaatje naar huis gaan.

Daarna hebben we een pauze van een half uurtje. We gaan wat lekkers drinken en een heerlijke cup cake eten. Tijdens deze pauze doen we het cup cake kado spel. Onder iedere cup cake staat een cijfer behalve die van de jarige. De jarige mag met de dobbelsteen gooien en als de jarige een cijfer heeft gegooid mag de gene die dat cijfer heeft onder zin/haar cup cake het kadootje geven. Totdat iedereen aan de beurt is geweest. Na al dat lekkers gaan we aan de slag. Iedereen krijgt een boltaartje die al gebakken is en die gaan de kinderen vullen en versieren. We vullen de bol taart met boter crème en we versieren de boltaart met fondant. Er is een map met voorbeelden, maar de kinderen mogen ook naar eigen wens iets maken er zijn uitsteekvormpjes genoeg.

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 a 3 uur ligt aan de leeftijd van de kinderen en qua concentratie. De kosten voor deze workshop zijn :

€ 16,50 per kind

Workshop Snoep 3D cup cake maken:

De kinderen gaan eerst een taartdoos versieren met stiften en stickers waar de 3D cup cake in komt als de workshop afgelopen is zodat ze met een totaal plaatje naar huis gaan.

Daarna hebben we een pauze van een half uurtje. We gaan wat lekkers drinken en een heerlijke cup cake eten. Tijdens deze pauze doen we het cup cake kado spel. Onder iedere cup cake staat een cijfer behalve die van de jarige. De jarige mag met de dobbelsteen gooien en als de jarige een cijfer heeft gegooid mag de gene die dat cijfer heeft staan onder zijn/haar cup cake het kadootje geven. Totdat iedereen aan de beurt is geweest. Na al dat lekkers gaan we aan de slag. 

Iedereen krijgt een chocolademal ( die al gemaakt is) en de onderkant van de 3D cup cake. De onderkant van de cup cake gaan we in 2 lagen doorzagen met de taartzaag en vullen met boter crème en in de mal plaatsen. Daarna gaat de bovenkant van de cup cake erop deze smeren we in met boter crème. En dan komt natuurlijk het leukste en lekkerste de snoepjes mogen op de cup cake geplaatst worden.

Deze workshop duurt ongeveer 2 uur en kost € 19,50 per kind.

Workshop 6 cup cakes versieren:

De kinderen gaan eerst een Cup cake doos versieren met stiften en stickers waar de cup cakes in komen als de workshop is afgelopen zodat ze met een totaal plaatje naar huis gaan.

Daarna hebben we een pauze van een half uurtje. We gaan wat lekkers drinken en een heerlijke cup cake eten. Tijdens deze pauze doen we het cup cake kado spel. Onder iedere cup cake staat een cijfer behalve die van de jarige. De jarige mag met de dobbelsteen gooien en als de jarige een cijfer heeft gegooid mag de gene die dat cijfer heeft onder zin/haar cup cake het kadootje geven. Totdat iedereen aan de beurt is geweest. Na al dat lekkers gaan we aan de slag.

De kinderen krijgen 6 cup cakes die ze mogen versieren. Er zijn voorbeelden die ze na kunnen maken. Ook zijn er genoeg uitstekertjes om hun eigen creativiteit te laten zien.

Deze workshop duurt ongeveer 2 uur en de kosten voor deze workshop zijn € 16,50 per kind.

 

Ook is het mogelijk om de Foodtruck in te huren voor een kinderfeestje. Zie kopje Foodtruck voor meer info.

Alleen in de zomermaanden.